AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Bostanlı İlkokulu

0 272 226 11 25xx0555 618 0008
BOSTANLI KÖYÜ BOSTANLI KÜME EVLERİ NO291 İÇ KAPI NO1 MERKEZ/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, milli ve manevi değerlere bağlı,çağdaş, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, iletişime açık, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmak.
Misyon
Ulu Önder Atatürk´ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen; Türkiye Cumhuriyet´ine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, ilmin ve aklın rehberliğini kabul eden, insan hak hürriyetlerine saygılı bireyler yetiştirmek.
09:00-12:10 13:00-14:30
KALORİFER
özel araç.
Yerleşim Yeri
Afyonkarahisar merkezine 25 km uzaklıktadır. Bostanlı Köyü Afyonkarahisar´a baglı merkez bir köydür. Yüksek dagların arasına (vadi konumunda) kurulmustur. Arazi daglık ve engebelidir. Doğanlar Köyü, Sarıçayır Köyü, Alanyurt Kasabası, Kozluca Köyü, Yukarı ve Aşağı Kaplanlı köyleri komşularıdır.
25 km