AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Bostanlı İlkokulu

Etiket Sonuçları: İLKOKUL

Kas

Okulumuzda belli dönemlerde deprem gerçeğini unutmamak adına tatbikatlar yapıyoruz.Her yapılan çalışma öğrencilerimiz için.

Kas

okul kadromuz 3 kişidir. 2 SINIF ÖĞRETMENİ VE 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ VARDIR.

Kas

Bostanlı Köyü İlkokulu kayıtlarımıza göre 1957-1958 Eğitim - Öğretim yılında ahşap bir binada eğitim-öğretime başlamıştır. 1966 yılında 2 derslikli okul  binasına taşınılmıştır. 2007 yılından itibaren köyümüzde buluna sağlık ocağı ek derslik olarak kullanılmıştır. 2016 yılından itibaren 8 derslikli yeni binamızda eğitim-öğretime devam edilmekte iken 2019 yılından sonra birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.2 sınıf 1 anasınıfı  tam gün eğitim yapılmaktadır.

Kas

Bostanlı İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 17/10/2023Cuma günü saat 12:00 da okulumuz Çok Amaçlı Salonda yapılacaktır. Duyurulur.

Kas

2023 Yılı Okul Aile Birliği yıl sonu iş ve işlemleri tamamlanmış olup, yıllık gelir-gider tablomuz aşağıda belirtilmiştir.

2023 Yılından Kalan Devir Bakiyesi : 0  TL.

Okul Aile Birliği 01 Ocak-31 Aralık 2023 Gelir Durumu : 0  TL.

Okul Aile Birliği 01 Ocak-31 Aralık 2023 Gider Durumu: 0 TL.

2023 Yılına Devreden Bakiye : 0  TL 'dir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Ekm

Geçmişten günümüze, çeşitlenerek farklı alanlarda işlevlerini sürdüren baskı ve boyama teknikleri olsa da biz geçmişimize bağlı geleneklerimizi unutmayan ve gelecek nesillere umutla bakabilen öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz

AHŞAP  BOYAMA VE KUMAŞ BOYAMA ETKİNLİĞİMİZ

PAYLAŞMAK NE DEMEK

Ekm

Başarılı işlerin ardında iyi bir ekip vardır.

BOSTANLI İLKOKULUNDA MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

Mrt

Okulumuzda değerler hareketi kapsamında öğrencilere AİLE konusu anlatıldı ve çalışmalar yapıldı.Velilerle işbirliği içinde paylaşımlar yapıldı.

Ara

oKULUMUZDA YERLİ MALI KUTLAMALARI TİTİZLİKLE YAPILDI.HİÇBİR İSRAFIN YAŞANMADIĞI PROGRAMIMIZDA ARTAN YİYECEKLER ERTESİ GÜNLERDE ÇOCUKLARLA BULUŞTURULDU.ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN BU İŞ BİZİM İŞİMİZ DİYE SAHİPLENMELERİ SAYGIYI HAK EDİYOR.